tisdag kväll !!

hejsan bloggen !!
Idag började skolan vid åtta då men hade ingen idrott på morgonen för att jag va på möte då .
Sen har vi kommit igång med UF företaget roligt är det men har några idèer att välja mellan men något bra ska det ju va som går att sälja .skolfoto idag med hoppas att korten blev bra annars kommer jag ju att dö .
blev det att dra hem och plugga lite till körkortet gick ganska bra 57 rätt men man ska ha 63 rätt .
Nu har jag bara varit hemma och kollat på film och käkar chips gött det .
Imorgon har jag sovmorgon och det är ju skönt det sen kanke vi slutar ett om inte läraren i sista ämnet inte kommer men det va bara kanke .
Men nu ska jag kolla på svensson svensson bäst ju !!
ha en bra kväll så ses vi imorgon puss

måndag 29 augusti

hejsan bloggen !!
Idag har jag varit i skolan från åtta till ca två men vi fick gå lite innan så att man han med bussen .
men ganska slappt såhär i början så et är ju bra det.
Nu har jag bara slappat kollat på film och käkat lite .
Va kallt det börjar bli ute med nu fy på det men det är ju snart vinnter så .
Ikväll blir det nog bara att vara hemma och chilla har ju skolan imorgon med börjar åtta och går till två tror jag det var . Idag blir att kolla på hotell I Göteborg tills helgen ska gå på stan och liseberg älskling ska me kul kommer det att bli .
Snart ska vi ju gå ut på praktik med så ska gå runt och leta plats i veckan kanke lindex för att lina ska vara där då skulle vara kul ju . Men får se om  jag med kan vara där då . annars blir det på Willys tror jag har varit där förut men vi får se vad som händer praktiken är vecka 42,43 sen lov vecka 44 praktik 45,46 sen tillbaka till skolan igen så är ju borta en hel del så det känns ju skönt .

roliga söndag :)

hejsan bloggen !!
Idag har man vaknat upp hemma hos älskling käkat frukost med .
Igår var jag uppe i klinten typ hela dagen med mamma pappa farmor och farfar trevligt var det badade och solade med skönt var det i vattnet . blev det maxi på hem vägen . När vi kom hem var tage bror och Elin där blev att käka .Övningkörde till älskling igår gick bra det sen gick vi till östenssons och köpte godis och gick hem och kollade på hur många lingon finns det i världen .
Idag får vi se vad vi hittar på då .

freedag !!!

hejsan bloggen !!
Idag blev det att sova till åtta då skönt det kollade på vakna med the voice bra är det .
åkte till skolan vi tio hade en lektion skönt det , åkte till maxi med bussen men hittade ingen hdmi kabel hade dom hade bara en på 2 meter vill ha längre ju . så tog buss 305 till stan haha jorden runt på fem minuter . Blev att stanna i stan och handla godis och monster för tio kronor på östenssons bra pris asså ska köpa mera så att man har hemma när dom höjer priset igen . blev det att dar hem och sen vidare till klinten med pappa och åkte ut med burarana solade lite med gött var det . nu har jag käkat tacos med pappa och kollat på tv .

grattis mamma

hejsan bloggen !!
Idag har jag varit i skolan och haft en lektion gött det .
Blev det att dra hem med bussen snackade med Lina på väg till stan som undrade om jag skulle med på måndagsklubben sista gången men jag vet inte har ju skola dagen efter men ändå skulle va kul .
När jag kom hem så käkade jag sen städade rummet .
Blev det en spontan fika med Linn på stan trevligt det .
Nu på kvällen så blev det att fira mamma som fyller år idag grattis världens bästa mamma <3
älskling va även här och firade mamma mys på det .
Men nu har man kollat det på datan som man skulle göra , blir att sätta på en film nu innan man somnar . har en lektion imorgon mellan tio och elva sen blir det att dra till dtan och köpa nått mysigt och lite godis tills kvällen .
ha en bra kväll/natt/morgon :)

hej :)

hejsan bloggen !!
Mår mycket bättre idag efter att jag har pratat med mim KF om hur jag ska göra . Hon sa att jag skulle börja gå på alla lektioner och sen om det va för jobbigt så blir det att ta bort några så jag inte har så mycket att tänka på . Så ska på möte på torsdag morgon vid 9 och höra hur man annars kan göra om man inte orkar ett helt program . Det finns ju något som heter yrkesindroktion(stavning?) som är med mycket praktik plus att man läser ett ämne i taget med kanke är något att satsa på . Sen ska jag prata med mamma med om hur hon tycker hur jag ska göra .
Idag blir det att slappa och göra lite teori prov på datan till körkortet . Kolla på film i eftermiddag och ikväll så ska jag och Jenny gå på speedway kommer att bli kul va länge sedan jag träffade jenny .

can´t not sleep

hej igen kan inte sova tänker på hur jag ska göra med skolan .
Jag kommer intea att palla med 2 an efter som att jag inte palla med 1 an vill inte ha läs och skriv svårigheter ....
så jobbigt
'
cry my tears when I think about it
'
älskar dej filip edvardsson <3
det är du som hjälper mej när jag har det svårt <3
du är den som får mej att va glad och må bra i din närhet <3
du är den bästa i min ögon och det kommer du alltid att vara älskling <3
Linda Carlsson <3 Filip Edvardsson 2011.03.09 <3

varför ??

hejsan bloggen !!
Va på stan idag och träffade älskling ett tag mys på det <3
det är du som gör mina dagar ljusa <3
snart skola då och det känns inte alls bra kommer säkart att få gå om 2 an som jag fick göra med 1 an . Vill bara hoppa av skolan och börja jobba men det går ju inte . Man måste ju ha bra betyg för att få ett jobb men kommer änå inte att få bra betyg tills jag går ut trean jag hatar att ha läs och skriv svårigheter men varför ska alla som har lätt för sej i skolan ha lätt på andra saker här i livet som jobb och att ta körkort . Men jag tappar inte orken det är bara att kämmpa men en dag kanke det inte går och då kommer jag kanke hoppa av skolan och jag vet inte vad . Fyfan för att ha det svårt för sej i skolan men man ska inte klaga endå för att många barn i världen önskar att dom kunnde gå i skolan men det finns inte penager för dom där . Så jag är glad att skolan finns så att man lär sej saker man behöver ju inte alltid få bra betyg man lär sej ju saker änå . . . . . . Men en dag går det ..... som man trodde var inte skulle ha gått ....

mys kväll med älskling

hejsan bloggen !!
Idag har jag varit på stan med mamma och mormor och käkat kina mat göttt var det .
Blev att åka till mormor och hämta lite porslin som mormor inte ska ha i nya lägenheten . Men vi ville ha den så vi fick den . Blev det att dra hem och diska det nya och ställa in det i skåpen .
käkade skink paj och taco paj med gött var det sen kom älskling . Vi har kollat på Fast and fourius och nu kollar vi på paradiset men just nu ligger älskling och sover så sött ska snart göra honom sällskap imorgon kommer min söta Tage igen då ska jag ge han min lila present han kommer bli så söt i det .
Ha en bra kväll natt alla ses <3

fredag !!!

godmorgon bloggen !!
Inatt gick jag och la mej vid 02:45 kollade lite på nätet och lyssnade på bra musik . Kunnde ha varit uppe mycket längre men då skulle jag ha sovit vid det här lagret . Har nyss käkat frukost snart blir det att städa liter i mitt rum .
Senare blir det att ta bussen ner till stan och träffa mormor och mamma där blir att käka med dom någon stans men får se vart det blir . ikväll så kommer älskling till mej och sover här hela helgen tror jag eller det är ju han som bestämmer det hur länge hen vill vara med mej eller orkar vare med mej .
Men nu ska jag dra in på toan och sminka mej och se ta på mej kläder .
Vi ses senare puss <3

natt blogg

hej igen !!!
nu ska jag gå och tandborsta tänderna sen gå och sova .
Skriver imorgon innan jag drar till stan godnatt på er :)

kollat på mus till datan

hejsan har kollat runt på olika ställen som säljer möss till datorer och hittat en söt liten mus jag vill ha
129 kronor på cdon.se
vist är den söt . vill ha den

cam nights photo

sjukt dålig bild :( älskar mitt iphone skal så sött <3

snart skola igen då ...

hejsan alla snälla !!
Snart är det ju dax att börja skolan igen då äntligen gå upp till tvåan på gymnasiet efter att ha gått om etten .
Men i tvåan har vi mera praktik som passar mej mycket bättre en att sitta i skolbänken i tre år .
Idag har jag varit på körskolan igen men det gick som vanligt med en massa fel . Gick runt på stan en sväng innan bussen kom . sen belv det att göra lite mat och glo på film .
gick ut och satte mej i solen och läste frida tidningen som kom igår .
sen har jag varit duktig och varit ute på en promenad i skogen tycker jag är skönt att komma bort från vanliga vägar och slippa höra trafiken . blev det att duscha och ta hand om sej själv .
kollade på tredje vågen förut och nu kollar jag på ensam hemma sjukt bra filmer kommer nog kolla på dom tills jag dör tror jag .
Imorgon blir det att äta med mormor och mamma på stan får se vad det blir får något gått sen ska jag höra om mer teori som man kan göra hemma för att mina är slut nu . tycker att det går mycket bätter att sitta och göra dom hemma än på trafikskolan . Men jag får typ 10 till fem fel på varje prov man gör varför måste man tänka så jävla segt jämt .  sen på kvällen kommer älskling till mej och sover där hela helgen blir att kolla film och mysa och sen får vi ju hitta på annat med . Sen på Lördag kommer tage och dom med så det blir kul att träffa honom igen och se hur stor han har blivit .
Men vi hörs och ses hare bra <3

tisdag

hejsan bloggen !!
har gjort lite teori prov nu på morgonen gick ganska bra 2 till rätt så hade jag fått fas c godkänd .
Kollar på Irene Huss det lömska nätet den är bra .
Senare så kommer Linn Nyberg kommer till mej får se vad vi hittar på att göra idag då .
have a nice day <3

film

film sen sova godnatt på er <3

sunes sommar <3

hejsan bloggen !!!
håller på att ladda ner film Irene Huss den ska vara bra .
kollar på Sunes sommar den är ju så sjukt bra , den måste man bara se varje sommar .
idag har jag inte gjort mycket har städat kollat på film , kört lite trori men det gick inte bra .
sen på kvällen var jag med mamma och hadlade så passade på att köra dit och hem bra det.
Imorgon blir dett att va med Linn Nyberg vi får se vad vi hittar på för kul .

blev inget idag

hejsa skulle varit med kompis idag men det blev inget .
så nu sitter man vid datan och lyssnar på musik och bara tar det lugnt ska man ju göra med när man har sommarlov .
Blir att bara vara hemma ikväll och chilla och kolla lite på film med .
saknar min älskling filip som jag inte får träffa förens på Onsdag då sista nostalgin är .
Men han är duktig som jobbar och sliter om dagarna hehe älskar dej <3
nya camen på datan :)
javla teori pro spyr snart på skiten .. :(

plugg plugg och plugg

hejsan har käkat frukost och tagit på mej kläder och sminkat mej .
sitter och gör fas c prov på min dator går mycket bättre än att sitta på körskolan och plugga .
lite senare blir det att dra ut lite med en saknad vänn får se vad vi hittar på .
laddar ner film med går ganska segt efter som att jag har mobilt bredband .
irene huss det lömska nätet heter den ska nog se den ikväll .
och snart så börjar skolan igen då men är inte alls pepp på det helller  vill ha mera sommarlov har ju inte gjort ett skit men det kanke man inte ska heller bara ligga och lata sej .
ha en bra dag puss <3
Älskar dej Filip Edvardsson <3

lördag

Idag har vi varit uppe vid klinten ja mamma pappa och älskling min .
Har badat och solat så nu sitter man och glor på tv med älskling .
har brännt os båda två idag .
nu blir det grillat snart gött med mat är hungrig .
får se vad man hittar på sen då . ¨
have a mice day

fredag !!!

hej bloggen
Sorry att jag inte har bloggat på ett tag men har inte haft någon dator för min har gått sönder .
tandläkarn på morgonen gick bra sen körskolan
idag har jag varit vi klinten och solat och badat lite .
nu har jag och älskling varit och käkat pizza med mamma och pappa karin och ronny trevligt ver det .
nu blir det att mysa galet med älskling glo på film .

första augusti

hejssan bloggen
idag blev det att åka till linköping med älsklig blev god mat och handlade ett linne och mobil skal
blev käka med mamma och pappa på napoli city .
nu blir det kolla på toy storry med älskling

RSS 2.0