Skola imorgon igen!

Imorgon så är det skola igen då . Är inte så pepp på det . Ikväll så blev det en massa mys med älskling . Gick till pizzeria Svea och flötade i os var sin pizza . Men ska snart lägga mej i sängen och läsa igenom provet tills imorgon i rättskunskap . Sen ska jag gå och kolla det jag är orolig för hoppas att det kommer att gå bra . Snart så är det fredag igen då skönt det .


Lagar mat

Nu har jag kollat lite på tv och pluggat nu lagar jag soppa med grönsaker :) sparis soppa med morötter . Sen blir det att ta en promenad och plugga mer .


Natt blogg !

Nej men om man skulle ta att sova då . Är ganska trött efter alt pluggande nu med rättskunskapen har prov på onsdag . Imorgon så är man ledig då gött . Så blir att ta en sovmorgon skönt det . Imorgon står plugga , stan och ta en långpromenad på schemat skönt det . Så sov så gott alla där ute i kalla Sverige . Saknar mitt älskade hjärta i sängen i natt . Godnatt


Måndag

Idag har jag varit duktig och gått till mormor för lite mat och sedan så gick jag hem . När jag kom hem så pluggade jag lite rättskunskap . Nu har jag tränat lite hemma och kollat på familjen annorlunda och kollat på Wallander .


fredag imorgon !

image descriptionhejsan sitter nu på naturkunskapen men snart slutar man för dagen . Då blir det att dra till stan och fixa lite saker . Sen dra hem för att plugga lite . Blir att åk aoch handla ikväll med nice det .

Trött Linda!

Ska snart ta att sova då . Idag så har jag haft tre lektioner rättskunskap , webbdisign och svenska . Så ganska slapp dag i skolan . När jag kom hem så frös jag och hade världens huvudvärk så tog mej en kopp varm nypon soppa . Men nu mår jag mycket bättre . Har kollat på en massa tv program och hann även med en film har ju sovmorgon imorgon . Godnatt :)


I Uppsala

- denna helg så befinner jag mej i Uppsala är barnvakt åt Tage ikväll . Idag så började dagen med att jag va på körskolan sen skolan hade bara en lektion svenska . Åkte hem och packade det sista . Käkat pizza och druckit lite cider . Saknar min älskling bara <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2353915/images/2012/pic_185365068.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2353915/images/2012/pic_185365068.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2353915/images/2012/pic_185365068.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2353915/images/2012/pic_185365068.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2353915/images/2012/pic_185365105.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2353915/images/2012/pic_185365105.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2353915/images/2012/pic_185365255.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2353915/images/2012/pic_185365429.jpg" class="image">


Mitt i veckan :)

- idag så vaknade man upp bredvid världens bästa älskling . Blev att käka frukost och sedan dra till skolan. Ganska skön dag hade ingen svenska . Blev det att dra hem och plugga lite till körkortet . Ner till stan och prata med dom om lite frågor . Åkte hem och då var filmen klar som jag hade laddat ner . Va ute och gick en timma skönt var det . Nu kollar jag på Johan Falk och taggar sovmorgon till ca tio imorgon . Ha en bra natt alla puss


vill bara hem

- Idag så hade jag idrott för första gången på väldigt länge .Mår inte så bra idag har ont i huvudet . Efter skolan blir det att va med älsklingen .

Film mys .

Just nu så ligger jag i sängen och kollar Beck monstret med en kopp te mysigt det . Med min statoil tröja .


cerpe diem

Idag så har jag varit duktig flicka och pluggat hela dagen från jag kom hem från skolan fram tills nu . Men nu blir det att ta och gå ner till mina föräldrar och kolla på tv resten av kvällen . Imorgon så får det bli att träffa älskling igen då .

måndag

- sitter nu på första lektionen efter helgen . Har haft en kanon helg . efter skolan så blir det direkt hem och plugga naturkunskap . Och sen ner till körsklan för att köra lite teori . Hoppas att jag kommer att få mitt körkort någon gång . Saknar min älskling mycket .

Go natt

- men om man ska försöka att sova då . Imorgon så är det en sån där tråkig måndag igen vill bara ha fredag igen tack . Har kollat på en Beck film förut bra avslut på en bra helg . Har ju fyllt år fick pengar blommor och ett ljus glas utav farmor . Men godnatt på er folket så hörs vi imorgon <3


Hatar söndagar

Idag så är det en sån där tråkig söndag . Blev att chilla på förmiddagen med älskling och film . Eftermiddagen så var mamma pappa och jag och gick på Råsnäs underbart . Nu har jag pluggat tills imorgon har pro . Men nu ska jag glo på tv och kanke film .


Bio med älskling

Idag så vart det att dra till burger king med älskling och käka . Sen handla vi godis på ÖB . På eftermiddagen så blev det att fira mej . Fick pengar blommor och en ljus sak . På kvällen så blev det att se nya Hamilton filmen den var grymt bra . Men nu ligger vi och myser och kollar på fast five .


19 år nu då :)

Idag så fyller jag 19 år då . Skolan först sen blev det att käka mat hemma hos mormor . Fika även där med . Sen blev det att gå till stan där träffa man på Samuel fick en kram utav han . Har man bara varit hemma och käkat med familjen och älskling som sover här inatt . Ha en bra natt alla .


fyller 19 imorgon :)

- Har inte haft lust att blogga på ett tag nu . Men från och med idag så ska jag börja skriva igen .
Idag så blev det skolan slutade ganska tidigt med skönt det . När jag kom hem så blev det att plugga lite vanligt skol plugg och körkorts teori går ganska bra nu med det.
Sen nu på kvällen så blev det att va en stund med älskling mysigt . Blev att åka en sväng och så käkade vi på bk med gott var det . nu har jag kollat på film 

Tisdag :)

- idag har jag och älskling bara varit hemma och spelat lite haft ett lite lan tillsammans mysigt det .


gott nytt år !!!

ha ett bra 2012 alla !!!!



Gott Nytt År !!!!


RSS 2.0