nyår 2011

Snart är det ett nytt år igen då om ca fyra timmar kommer att bli nice . Mitt nyårs löfte nästa år är att gå mera promenader och gå ner lite i vikt. Sitter nu hos älskling i Vadstena och vi ska snart käka . Börjat bli sjuk igen det känns inget bra det . Ha ett bra gott nytt år alla .

Snart är 2011 slut

- Idag är det bara en dag kvar tills det nya året ska skålas in . Blir att va med älskling i Vadstena mysigt det har ju börjat bli förkyld igen . Men blir att ta några cider . Tage och dom var här och käkade trevligt var det .

Idag blev det en ny skjorta 139:- från only en tröja 199:- från bik bok och en topp 74:- från cubus . Så nu blir det inget mer shoppande på länge .


Väg krog

- sitter bu med pappa utanför Örebro på en väg krog och fikar . Vart en hel del shopping i Marieberg allt på rean. Snacka om gott fika med . Men ikväll kommer Tage och dom igen . Och imorgon är det nyår underbart blir att fira i Vadstena hos älskling .


Natt blogg !!!

- nu ska jag ta och sova då är trött . Gick ju upp före klockan nio imorse och pluggade naturkunskap och körkorts teori duktig är jag . Har käkat middag hos farmor och farfar med bror Elin och söta Tage .

Men nu ska jag sova hitta på något med pappa imorgon eftersom att han är ledig . Därför måste jag sova tidigt idag . Mina strumpor och natt linne passar varandra så sött .


Söta Tage !!

-


Just nu !!!

- just nu sitter jag och käkar nudlar med cykling smak . Och dricker vatten . Haft en trevlig dag hemma hos farmor och farfar .


Shopping dag med linn och Hanna !!

- idag har jag , linn och Hanna varit och shoppat loss i Linköping . Jag handlade 2 linnen 2 toppar strumpor och tjock tröja allt gick på fyra hundra kronor . Men tack för en trevlig dag . Nu blir det att kolla på några avsnitt av tussenbröder bra är det .


Julafton slut !!!

- Nu är julafton slut . Har haft det jätte trevligt hela dagen med god mat och jätte fina julklappar . Men nu ska jag snart sova godnatt .


Uppesittarkväll

- idag så drog älskling och jag ner till stan och kollade runt lite . Köpte en klänning till jul och kanske till nyår med . Blev det att käka lunch på Hugos gott var det . Nu sitter hela familjen och kollar på Bingolotto vann 100 kronor förut glad jag blev . Men nu ska jag spela igen . God jul på er alla ha en bra jul .


Film mys med älskling!!!

- just nu så kollar jag och älskling på jägarna 2 och käkar godis och monster gott . Imorgon så blir det att kolla på klänning i stan till jul och nyår .


Älskling hemma hos mej nu !!!

- sitter och kollar på olika mobiler för att han ska köpa en ny snart . Det behöver han . Får se om vi drar till stan och handlar godis sen . Ikväll så blir det att käka pizza gott .


Lov !!!

- Idag så börjar jul lovet och det känns underbart behövdes verkligen . Men jag har ju varit sjuk hela veckan det känns mindre bra för att jag skulle hinna med att kolla på klänning . Men kanske hinner med det imorgon . Nu kollar jag på film och slappar snart kommer älskling hit då blir det massa mys och så ska vi byta julklappar med . Hoppas han kommer att bli nöjd över dom. Men ha ett bra lov och en bra dag .


Kan inte sov ...

- ligger i sängen och kan inte sova . Jobbigt det är då . Men lovet börjar imorgon gott då blir det att träffa älskling va en vecka sedan sist . Ska försöka sova natti natti


Snart julafton !!!

- idag så har man fått riktiga julkänslor här hemma . Började med att det va en massa snö imorse när man vaknade mysigt det . Har mamma bakat och fixat lite inför julen medan jag pluggade och slappade framför tv och kolade på Ronja rövardotter bra film det där .


snöööö ute

- Idag så vart det att vara hemma igen då har hostat hela natten och hela dagen idag . Idag så har jag pluggat lite naturkunskap är snart klar med den så det är ju skönt . Har man sovit lite mitt på dagen det va gött . Nu är det ju mycket snö ute med det är ju underbart hoppas hoppas på att det ligger kvar tills julafton .
Men nu ska jag gå ner och se på när mamma bakar i köket .

frisk typ

- Nu har jag varit hemma några dagar från skolan har haft halsfluss och feber . Men nu känner jag mej bättre . Så nu har vi varit och firat farmor trevligt var det . Imorgon så blir det att dra till skolan och kolla på utmaningen hoppas inte bygg eller industri vinner som vanligt . När jag har varit sjuk så har jag saknat min underbara pojkvän Filip men på torsdag så får jag träffa honom igen kommer att bli underbart . Men ni sitter man och kollar på julkalendern och ska snart sova .
Tjuvarnas jul är den bästa på länge älskar den .

Love you

- idag så blev det skolan till klockan ett då . Käkade på stan med älskling tack för maten älskling . Hem till mej och kollade på film . Men nu ligger jag och kollar på film får nog bli att sova snart är trött kunde inte sova imorse fast vi hade sov morgon .

Lägger även upp en ny bild på våran nya snygga soffa och bord .


Mys i nya soffan

- sitter just nu i nya soffan och myser . Kollar på ett program om new york . Imorgon blir det skolan sen träffa älskling mys på det .


nästa steg ?

- är detta nästa steg på facebook tro haha så jävla kul

ont

- Idag vaknade jag med huvud värkt så tog en tablett innan jag åkte till skolan .Men har fortfarande lika ont. så får se om jag går hem efter den lektionen . Så det blir att vila och plugga hela dagen . Imorgon så blir det mässa på skolan mellan elva och klockan ett .

Tisdag 13 december glad lucia alla där ute !!!

- Idag så blev det lucia firande på skolan söta små lucior och tomtar . Fick fika med kul det . Sen så blev det att dra hem och fixa sej . Är nu på g hem från Linköping med mamma och pappa .


Coolt

- sitter och trixar med kameran på min iphone den är ganska bra faktisk . Man kan få fokus rätt bra . Men nu ska jag plugga idrotts teori har pro imorgon .


måndag

- Sitter nu och har webbdesign men slutar om en timma ca . Är så trött idag kunde inte sova inatt . Igår när jag vägde mig hemma hos farmor och farfar så hade jag gått ner två kilo glad jag blev . Så jag ska fortsätta så jag äter och motionerar nu . Slutar ganska tidigt idag så då blir det att dra hem och plugga idrott teori och kör teori .

Skola imorgon...

- i helgen har jag hunnit med mycket . Va med älskling i Linköping i lördags handlade lite kläder och julklappar mysigt var det . Sen idag så kollade jag på film med älskling innan han åkte hem . Varit och fikat hos farmor och farfar och pluggat lite med .


9 månader.. :)

- Idag så har jag och älskling varit tillsammans i nio månader puss på det . Så blev att käka lunch på chill out gott var det . Gick på stan och handlade julklapp med . Sen har vi kollat på film och käkat mat med mina föräldrar . Tror det blir att dra in till Linköping med älskling . Snart så blir det kolla på idol igen .


Lill lördag :)

- idag så slutade jag skolan vid ett . Missade ett bussen surt . Men tog en promenad till stan och tog bussen från stan och hem . Blev det att plugga lite . Ikväll blev det pizza gött . Nu ska jag sova imorgon väntar en hård dag skola sen mässa till tio på kvällen . Godnatt på er :)


Tisdag

- Nu har jag duschat skönt det . Idag så har vi jobbat med uf i skolan är snart klara inför mässan på torsdag i hallen mellan klockan fyra och ca nio på kvällen . Men nu ikväll har jag bara varit hemma kollar på tv med mamma och pappa . Imorgon så har jag sovmorgon till tio i tio skönt det annars börjar vi åtta på morgonen . Men ha en bra kväll alla .


2a advent :)

- Idag är det en sån tråkigt söndag igen då . Måndag imorgon då fy på det vill ha helg igen . Har varit med älskling hela helgen kollat på film och myst på stan . Tack för en underbar helg älskling . Idag har jag varit duktig och pluggat naturkunskap . Varit på maxi och handlat


1:a december

- Nu är det 1 december men det känns inte som det . Idag har jag varit på körskolan och pratar om uppkörning och uppskrivning . Sen skolan och nu sitter jag och pluggar och kollar på film . Ikväll så blir det nog att åka och handla och köra lite . Nu ska jag ta tag i skolan ordentligt och plugga till varje pro lämna in varje uppgift som ska lämna in .


RSS 2.0