Tisdag 19 juni

Idag så blev det att plugga lite på morgonen . Sen så blev det hem och käka och sen vidare upp till klinten för lite solning och gräs klippning . Mormor var även med trevligt var det . Sen nu har man varit ute på en pw . Käkade jordgubbar med mjölk underbart gott . Men nu ligger jag i sängen och kollar på Eva & Adam .


bilder från dagen

shorts 99 :-förr 149:- bik bok
topp 99:-förr 199:- bik bok
topp 149:- förr 399 :- joy
skjorta 149:- förr 299:- JC
bild från undebara gränna

Jönköping idag !!

Blev inget Ullared idag som mamma och jag hade planerar tar det en annan dag på sommarlovet . Istället så åkte vi till Jönköping och shoppade blev en hel del kommer upp bilder på det senare . Stannade i Gränna på hem vägen och käkade glass . Nu får det bli någon bra film .


söndag

Nu har jag och filip varit i Norrköping i helgen och träffat hanna och tommi . Vi käkade pizza och satt och drack lite . blev en bra lördag/söndag iallafall . med mycket snack och trevligheter . Men nu så ska jag sätta på en film och sedan sova blev inget ullared den här veckan. blir att åka till Jönköping eller Norrköping imorgon .

Sommarlov !!!!!!!!!

Idag så vart det skolavslutning på hallen . Sedan hem till mormor för lite fika och vi käkade även på stan . blev det hem och fixa sej till klassfesten . Tack för en grym kväll :) men nu blir det att sova godnatt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2353915/images/2012/pic_206682516.jpg" class="image">


nostalgi :)

Hejsan bloggen !!
Idag så blev det att dra till skolan för lite fika och fem kamp med handelsprogramet . Sen blev det att dra hem och sola lite . Tog en promenad till stan för att sedan åka till Vadstena och va med älskling . Gick på nostalgin som är där varje onsdag hela sommaren . Träffa även en kort Max . Men nu blir et att sova skolavslutning imorgon sen klass fest på kvällen .


börja blogga igen

hejsan nu när det är sommar lov snart så ska jag börja blogga igen .
Nu har jag lagt upp ett mål inför sommaren att jag ska gå ner så mycket att jag kommer i nians avslutningsklänning . kommer inte i den fina längre så det är ett mål har gått upp sedan dess . har hamnat i så kallade förhållande fällan . Jag har gått upp ca 3-4 kilo sedan jag träffade min pojkvän jag har idag . Men från och med idag så ska jag röra mer på mig äta nyttigare och bra mat . så får jag se i slutet av sommaren om jag har nått målet . så det är det min blogg kommer att handla om i sommar och lite annat smått och gott med såklart

RSS 2.0