snart jul

- Idag har jag varit på praktik mellan klockan tio och fem . Har jobbat hårt denna vecka som snart är slut skönt det . Sen så har jag köpt min första julklapp idag till älskling hoppas att han kommer att gilla den . Sen när jag kom hem så blev det att käka lite och har duschat . Nu sitter jag i mon OnePiece och kollar på tv . Så gött att bara mysa i höst rusket vill ha sommar igen så att man kan vara ute utan att frysa . Imorgon kör jag på praktik mellan klockan tio och fyra sen kommer älskling på kvällen mys på det .

Tisdag !!!

- idag har jag varit på praktiken igen da mellan tio och fem jobbigt var det . Hade ont i ryggen och huvudet när jag kom hem . Han med att handla lite barnkläder till söta Tage som jag kommer att träffa i helgen . När man kom hem då käkade jag och vilade . Och nu kollar jag på SOS sällskap resan bra är den . Snart blir det att se erik och mackan sen sova upp tidigt imorgon och dra till körskolan vid åtta sen praktik igen .


Jobbig dag !!!

- Nu har man varit hemma ett tag sedan man slutade praktiken fick sluta en halv timme tidigare gött . Nu kollar jag på film och vilar har sjukt ont i ryggen . Nu skulle jag behöva min underbara pojkvän som kunde göra massage . Snart blir det äta när mamma och pappa kommer hem .


Söndag kväll

- Idag vart det att chilla med älskling kollade film med mera . Sen efter maten så åkte vi och fikade hos mina kusiner trevligt var det . Blev en sväng till mormor med .


- Igår så åkte jag och älskling ner till stan för att kolla på speedway firande sm guld till piraterna kul va det och mycket folk med . Imorgon så är det praktik igen mellan tio och fem tror jag det va .
Godnatt alla där ute :)


Fredag kväll !!!

- Idag vart det att ha praktik mellan klockan tio och fyra. Har varit på barn avdelningen idag roligt va det så söta barn kläder . Men snart blir det att käka tacos med familjen och älskling mys .

Jag och en söt mössa på lagret :)


Fredag imorgon !!! :D

- Idag. Har jag haft praktik mellan klockan tio och fyra . Haft det kanon bra såhär långt trevlig personal med har aldrig tråkigt . Efter praktiken blev det att åka hem åkte till maxi med mamma och pappa vart pizza på hem vägen från Napoli bästa i stan . Nu kollar man på Robinson bra program det .

Imorgon så är det fredag skönt det . Då blir det att träffa älskling mysigt det .

Ha en bra kväll alla


Snart fredag !!! :)

- Sitter och kollar på bonde söker fru och myser i min OnePiece . Snart är det ju fredag med då får man träffa sin underbara älskling igen saknar honom så mycket <3


Seg söndag

- Nu har vi varit nere och käkat frukost det blev macka och oboy gött . Men nu sitter älskling och nördar wow medan jag ligger i sängen och kollar runt på min mobil . Får se vad vi hittar på senare . imorgon så börjar praktiken på Kapphal hoppas det kommer att gå bra där börjar klockan tio och slutar runt fem :)

Ha en bra dag


Mys med film <3

- Sitter i älsklings säng och kollar på lilla Jönsson ligan bra är det . Får se vad vi hittar på sen efter filmen .

Imorgon så får vi se vad vi hittar på :)

Ha en bra kväll alla :)


Älskling !!!

- Väntar på att älskling ska smsa mej så att jag kan åka till honom . Blir en mysig kväll hoppas jag på .

Ha en bra lördags kväll :)


Lördag 15 oktober

- Idag så blev det att gå upp tidigt för att åka en sväng till Hjo och lila byn Tibro . Jag körde från Motala till hammarsbron . Men när vi kom fram till Tibro var inte fiske butiken öppen idag . Så åkte till Hjo och där fanns det ju en fiske butik som var öppen så pappa köpte sakerna han ville ha byrt det . Käkade på en sjukt god restaurang bryggan .
Godaset peppar såsen jag har ätit älskar den <3
lyx villa utanför karsborg vill ha :)
långa vägar på andra sidan vättern :)

hej

- Sitter vid datan med älskling och har det mys . Snart ska vi kolla på halv åtta hos mej och sen kolla på bonde söker fru . Får se vad som händer efter .
Va förut och kollade på draget vilket liv det var på dom . Men det vart såklart natur som vann med samhäll hade bästa spexet . Sen när vi kom hem så kollade vi på där fick du med Stefan och Krister . Just det vi har varit och käkat pizza på svea med gött var det tack älskling .
Ha en bra kväll

onsdag

- Idag blev det att börja klockan åtta med rättskunskap och nu har vi webbdesign och sen svenska . Blir det att träffa älskling och dra ner och kolla på draget kom igen .Sen får vi se vad vi hittar på .
Bild från sommaren

tisdag .!

- Idag har jag varit på möte på morgonen och bratat om betygen med mera det gick kanon bra så glad jag blir . Bara en ig varning och det är i svenskan . Sen hade vi håltimma fram till två så åkte hem och pluggade och kollade på film . Blev det bussen ner till stan och gick till hallen där vi hade "kickoff" me UF företaget ganska interssant och vi fick fika med . Men nu har jag kommit hem och sen får man se vad man hittar på .
En söt Linda med nästan inget smink :)
Och imorgon kommer världens bästa pojkvän till mej och sover mys på det

linköping idag

hejsan bloggen !!

Vaknade vid halv nio idag av att klockan på mobilen . Sen gick jag ner och käkade frukost och kollade lite på TV . Blev det att ta bussen till skolan och ha svenska i en timme . Snart blir man hämtad av älskling i skolan då drar vi till Linköping och shoppar och kanke käkar lite god mat . Sen får man se vad som händer ikväll .

ha en bra fredag alla puss <3

fredag imorgon <3

hejsan bloggen !!
Nu har jag kollat på robinsons och fråga olle dokumentären haha vilket program säger jag bara helt sjukt men roligt är det kan jag säga . Men nu blir det att sova snart så jag är pigg och redo för en lektion mellan tio och elva imorgon . Sen blir jag hämtad av älskling i skolan så drar vi direkt till Linköping kommer att bli en mysig dag på stan och kanke lite god mat om man har tur .

sm - guld piraterna

piraterna speedway tog sitt första sm guld :)

dagens låt

bäst just nu !!

final ikväll

hejsan bloggen !!

Sitter nu på webbdisagnen och tråkar sjukt mycket .


Ikväll så är det final 2 för piraterna i kumla kommer bli kul om dom vinner .
Vi ska krossa inianerna ikväll och vinna sm guld 2011 och vi får en etta istället för nolla för hur många sm guld piraterna har .

Pireterna kommer att krossa indiarnerna :)

speedway ikväll

hejsan bloggen !!

idag har vi dansat zumba på idrotten skit kul funderar på att börja med det . Nu håller vi på me uf företaget .

ikväll så taggar alla i Motala speedway piraterna kommer att vinna .

måndag

hejsan bloggen !!

I lördags så åkte jag linn och hanna till Norrköping . Åkte buss till mjölby och sen vidare med pendelln till Norrköping . sen blev det att gå i affäret handlade en monki kudde trosor och en stickad tröja . sen blev det pendelln till Linköping och buss hem till Motala . Sen träffa man älskling så vi drog och handlade. kollade på film och hade det gött på kvällen . Igår åkte jag mamma och papap till mormor och fikade och kollade om jag ville ha något innan hon flyttar . sen hem och chillade bara .


RSS 2.0