tisdag

hejsan bloggen !!

sitter i skolan och arbetar med uf företaget går inte alls bra för att inte vissa i gruppen inte är här . sen efter skolan blir det att dra till körskolan och köra en lektion kommer gå bra hoppas jag . Sen blir det att dra hem och sova en stund .

Ha en bra dag

torsdag

hejsan bloggen

igår så vart det att va hemma då orkade inte dra till skolan för aktivitetsag . Så blev att va hemma och kolla på film . På kvällen drog jag in till älskling i vadstena vi fikade på lilla hem mys på det . Sen kollade vi på film hemma hos han . Sen fick man åka bil hem från älskling tack älskling för sjutsen . Idag ska jag dra och gymma efter skolan sen får jag se vad som händer ikväll :)


tisdag

hejsan sitter i skolan och har uf företaget . Sen efter skolan blir det att dra till körskolan och plugga teori .
sen ikväll blir det att dra och kolla på speedway med Jenny hopppas dom vinner .

studiedag !!!

hejsan bloggen !!
Vaknade klockan nio imorse av att jag va pigg . Då blev det att gå ner och sätta på tv och käka frukost med mys med chill framför tv . Nu har jag fixat mej och är klar för att dra ner till stan och fixa en del saker så har jag det gjort sen skönt att bli av med det . Sen blir det att ta bussen från stan till farmor och farafar och käka middiag trevligt va länge sedan jag var där och käkade så kommer att bli kul . Får se vad man hittar på sen .
ha en bra Måndag alla :)

studiedag !!!

hejsan bloggen !!
Vaknade klockan nio imorse av att jag va pigg . Då blev det att gå ner och sätta på tv och käka frukost med mys med chill framför tv . Nu har jag fixat mej och är klar för att dra ner till stan och fixa en del saker så har jag det gjort sen skönt att bli av med det . Sen blir det att ta bussen från stan till farmor och farafar och käka middiag trevligt va länge sedan jag var där och käkade så kommer att bli kul . Får se vad man hittar på sen .
ha en bra Måndag alla :)

söndags mys !!!

hej bloggen
Idag har jag och älskling bara slappat hela dagen tills klockan tre då jag mamma och pappa åkte till mormor . Där blev det att ta en fika och hjälpa henne lite innan flytten . Så blev det att övningköra hem gick kanon bra . Mu har jag läkat och duschat . Ikväll blir det att mysa i min OnePiece och kolla på idol .
Imorgon så har man ledigt eller studiedag som det heter skönt det . Då blir det att plugga till körkortet och käka middag hemma hos farmor och farfar :)
ha en trevlig sönsdags kväll alla :)

filip edvardsson här

hejsan bloggen !!
Idag har jag varit i stan med Linn tog en fika på lilla hem gött var det . Sen blev det att träffa älskling sen drog vi hem till mej och nu kollar vi på film mysigt .
Ha en trevlig kväll alla :)

vem?

VEM

Vem är i rummet med dig? ingen 
Vem fick du senaste sms av? Filip älskling <3
Vem tänker du på nu? Filip ofc 
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma :)
Vems hus var du senast i? Vitt hem 
Vem önskar du var med dig nu? Filip
Vem är din favoritsläkting? Mormor hon är snäll

VAR

Var är din mobiltelefon? Bredvid mig såklart :) 
Var handlar du mest? hm HM lindex gina
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Köpt på MQ i malmö förra året :)
Var åkte du senast bil? Till Vadstena igår


VAD

Vad åt du senast? Frukost :)
Vad drack du senast? Mjölk muu
Vad är det för färg på dina byxor? Jag har inga byxor på mej 
Vad är den närmaste saken som är blå? En tavla

Vad har du på fötterna? Strumpor

Vad är din favorit färg? Grönt
Vilken film såg du senast? Pirates of caaribean den sista :)
Vad hör du just nu? Musik

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Jaaop 
Hånglat på en bio? Klart  
Hånglat i skogen? Aa
Tyckt att din kusin är het? Haha, nej :) 
Sovit naken? Gör det ibland 
Kört över hastighetengränsen? jaao 
Målat om ditt rum? Jaaa
Dansat framför en spegel? Jajemen 
Fått hicka? Haha aah 
Dumpat någon? Mjao
Stulit pengar från en kompis? nej och skulle aldrig göra det heller :P
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? njae
Varit i slagsmål? Nej Nej
Smugit ur ditt hus? Njae 
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Jao 
Hånglat med en främling? Jao
Älskar eller saknar någon nu? Älskar Filip , Saknar många <3


solig dag :D

hej bloggen !!
Vaknade runt tio idag skönt med sovmorgon med , Helg är det ju med så underbart plus att solen skiner idag .
Idag blir det att träffa Linn Nyberg på stan ta en fika eller något sen kommer älskling med kommer bli underbart ikväll .
ha en bra dag alla njut av solen idag

fredag !!!

hejsan bloggen !!
Idag har jag varit i skolan då haft matte på morgonen och sen svenska kollade på film så vart rätt slapt .
efter skolan drog jag till köskolan och pluggade lite teori men det gick inte alls bra fattar inte varför det ska vara så svårt för . Kollade runt lite på mstan och letade praktik plats men hoppas jag får där jag vill vara . Hon skulle ringa mej på måndag då får jag reda på om jag får den eller inte . Nu sitter man hemma vid datan och har inget att göra får se vad som händer ikväll .
Ha en bra dag alla <3
Älskar dej Filip john Edvardsson <3

idol leonard

Leonard Löfstrands låt i Idol sjukt fin <3

snart helg

Idag har jag varit i skolan haft två lektioner rättskunskap och webbdesign . Sen blev det att ta bussen till tandläkeren och rätta till lagningen gick bra tog bara ca en kvart att lag . Blev att dra direkt hem och nu har jag kollat på film och käkat lite mat med . snart kommer älskling och hämtar mej när han slutar jobbet sen blir det att dra hem till honom och mysa och göra något mer .
en bild på min älsklings ring :)

onsdag

hej bloggen !!

sitter nu på tråkiga webbdesign fattar inget . Snart blir det att dra till tandläkern och kolla min lagning . Sen blir det hem och plugga rättskunskap . Kolla på någon film och ikväll hämtar älskling mej men vet ej vad vi ska göra . men kul kommer vi att ha det . 

ha en bar dag :)

lördag

hejsan bloggen !!
sitter och kollar på tv med älskling mysigt . Idag har vi varit och kollat lite på stan hittade inget att köpa . Blev det att ta bussen till Burger King och käka tack för maten älskling . Blev et öb och maxi med sen drog vi hem och kollade på film och myste hehe .
ha en bra kväll/natt alla :)

seg

hejsan bloggen !!
Idag så vart det skolan från nio och slutade vid tjugo över elva . Blev att dra till stan efter skolan och leta efter praktik platser har frågat på olika ställen så får se vad jag väljer . Köpte även fast five filmen med om man har köpt dom andra så måste man ju ha sista . Så blev det hem och kolla på den och slappa bara har huvud värk i dag med fattar inte vad det kan vara . Får se vad som händer idag då .
Imorgon så är det en stor dag för mej och älskling jo vi firar halvårs dag då . Så det blir att käka något på stan och sen kolla på bio på kvällen kommer bli mys det  . Han kommer att sova hos mej till söndag mys på det med får se vad vi hittar på då .

just chilling

hejsan bloggen !!!
Idag har jag haft en långdag i skolan började klockan åtta och slutade tjugo över tre med expo . Blev det raka vägen hem och satte mej vid datan och laddade ner jägarna den är sjukt bra tycker jag . Ska ju gå och kolla på den med älskling på fredag kväll . Kommer bli mysigt det . Ikväll har jag bara varit hemma kollat på film och myst i min OnePiece va ute en sväng med den förut asså vilka blickar man fick i brinke backen haha . Men sjukt skönt att gå med sitter inte åt nån stan ju . Kollat på halv åtta hos mej , bonde söker fru gulliga dom är då och svenska miljönärer sjukt bra program om svenskar som har lyckats med sina företag men det är ju krävande med tar ju mycket tid i börjar inget åtta till fyra jobb där inte . Imorgon blir det skoan har bara en lektion så det känns ju bar det .
Ha en bar kväll/natt alla sweet dremas och godnatt <3

r.i.p stefan liv

våran älskde Stefan Liv har lämnat oss med hans lag i Ryssland . Detta är en stor förlust för många familjer och vänner världen över denna dag . Kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta du va en av världens bästa målvakt .
Rest in peace Stefan Liv en hel hockey nation sörjer dej och dina lagkamrater <3

onsdag mitt i veckan

hejsan bloggen !!

Sitter i skolan men vill hem igentligen . slutar inte förns klockan två idag . får se vad man hittar på sen kanke blir att träffa älskling .

ha en bra dag

tisdag

hejsan bloggen !!
Idag vaknade jag och kännde mej som igår sjuk så blir att vara hemma idag igen och bara chilla och glo på film och käka glass . Men halsen är mycket bättre än igår men lika bra atta vara hemma så att man orkar gå imorgon till skolan men sorry UF att jag inte kan delta idag men kom fram till det ni vill så pratar vi om det i morgon i skolan . Så nu har jag sovit en timme typ det var skönt det . Men snart blir det att sätta på en film och kolla på och käka glass till måste bli frisk tills imorgon så att jag inte missar mer äv vad jag har gjort .
Jag älskar dej Filip Edvardsson du finns alltid där för mej <3
det är dej jag vill ha nära <3
är så glad att jag har träffat en sån underbar kille som du <3
jag älskar dej mer och mer för varje dag som går <3
du står där för mej när jag behöver dej <3
älskar dej <3
puss <3

måndag

hejsan bloggen !!
Idag vart det och va hemma då har ont i huvudet och i halsen och det är ju inte bra när man har skola .
Men imorgon så ska jag gå till skolan varken jag är frisk eller sjuk får ju inte missa något med uf företaget .
helgen var sjukt kul . älskling kom till mej på fredagen och sen på lördag så drog vi och mamma och pappa till Göteborg . Blev att dra in på Liseberg när vi hade sheckat in på hotelet älskling och jag hade ett eget rum mysigt . blev att åka många åk och sen blev jag bjuden på restaurang av älskling tack för maten . På söndagen så blev det att gå på stan i Göteborg och kolla vad götet hade att erbjuda . Jag gick och köpte mej en OnePiece sjukt mysig är den sitter inte åt någon stan på kroppen helt värt 1400:- den är äkta så . sitter med den just nu . men tack mamma,pappa och älskling för en rolig resa .

freedag :D:D:D

hejsan bloggen !!
idag vart det en slapp dag i skolan började tio och slutade elva .
Åkte bussen till stan och satte mej på körskolan men det gick inte bra så ska få extra hjälp med kadri nästa fredag klockan ett . Handlade lite goda saker tills ikväll då älskling kommer till mej han ska ju med till Göteborg imorgon
Sen blev dett att ta en promenad från stan och hem skönt det att röra på sej man mår ju mycket bättre av det än att bara åka buss vart man än ska så jag valde att gå från stan duktig jag är :)

hemma från skolan :)

hej bloggen !!
Nu har jag nyss typ kommit hem från skolan då slutade tidigt för att våra invuduella val inte har börjat än slappt det . Så nu ska jag slå på en bra film och krypa ner undet täcket mår inte alls bra idag med . Har ont i magen och huvudet men hoppas att det blir bra tills imorgon då älksling kommer till mej för att han ska hänga med till Göteborg vi ska gå på Liseberg och ha det kul . Ska även sova på hotel panorama i Göteborg gött med hotel frukost är alltid lika gött på morgonen står sej ju nästan hela dagen .
Ses och hörs ha en bra dag <3

RSS 2.0