Onsdag mitt i veckan !!

- Idag så blev det en slapp dag i skolan slutade tidigt skönt det . Sen blev det att träffa älskling . Vi åkt ner till stan för att han skulle handla lite julklappar . Sen så åkte vi till maxi och handlade pizza dricka och chips . Åkte hem och käkade pizza och kollade på the last song bra är den . Men nu sitter jag ensam hemma och kollar på tv och myser vid kaminen med OnePiecen . Tack älsklig för en trevlig dag/kväll älskar dej <3


Svårt det ska va

- ligger i sängen och kan bara inte sova . Måste jag komma in i en sån period igen . Hatar att ligga och vrida och vända sej . Har sovit ca fem timmar i natt fattar inte vad det är. Vill ha tillbaka den perioden jag kunde somna tack . Snart helg gött då kan jag sova länge på morgonen :)


Amor

- älskar dej Filip Edvardsson .
Du fick mej att falla när jag fick träffa dej
Du är helt underbar på alla möjliga sätt . Du får mej att må bra när vi är med varandra . När du säger hur duktig du är och underbar eller snygg .
När vi ligger där i sängen och bara pratar och kysser varandra så ryser jag i hela kroppen på ett bra sätt . Kommer ihåg första gången vi sågs va nervös för att göra fel men allt blev så rätt . Älskar dej min underbara prins <3


måndag kvälls blogg

- Idag så är det måndag då tråkigaste dagen på veckan . Men snart så är det helg igen . Idag så slutade jag tidigt 11:50 skönt var det . Så drog hem och pluggade lite teori går bara bättre och bättre . Sen så blev det att dra en sanbbis till klinten med papap och kolla läget . Sen när man kom hem så körde jag lite teori sen film på det . Sen har jag bara tagit det lungt ikväll skönt det .Behövdes efter att ha gått upp klockan kvart i sju . Men snart blir det att sova upp klockan sju igen . Ha en bra kväll/natt alla .

tråkig måndag

- sitter nu på en tråkig lektion . Varför ska vi kunna dreamweaver . vill ju vara hemma och sova nu . Sen har man naturkunskap för andra gången i år inte bra det . Men har varit så skol trött men nu ska jag börja mitt nya liv och börja plugga bättre så att jag klarar allt i år . Det är mitt mål . Sen så har man samtal med lärare om betygen och det . Ha en bra dag alla där ute .

Godnatt blogg

- Ska snart sova då underbart . Sova är ju live typ . Idag så vart det advent fika hemma hos mormor mys på det . Sen blev det åka till farmor och farfar en snabbis . Sen har man syndat med pizza ikväll med gött var det . Kollat på tv och slappat bara . Skola imorgon igen då och samtal med lärare imorgon kommer gå bra hoppas jag på . Ska krypa till sängs nu godnatt :)


lördag

hejsan bloggen !! nu har jag käkat grillat med mamma och pappa gött var det . Nu sitter jag och lyssnar på musik på datan och dricker cider underbart

Lördag :)

- sorry att jag inte bloggar på länge . Igår var jag på Harrys med tjejerna hade det fett kul träffa även annat trevligt folk . Fick en kram av bingo . Sen har jag varit och fikat med Linn idag på stan med trevligt . Nu blir det att äta grillat gött .


skola imorgon

- Idag har jag bara slappat och kollat på TV på morgonen . Sen så åkte jag mamma och pappa ner till stan och käkade Kina mat gött var det . Sen så har man träffat Tage idag med så söt är han . Men nu har jag suttit och gjort teori test på datan och det gick inte bra som vanligt . Men nu blir det att ta ett zumba pass framför tv . Ha det bra alla där ute // ses puss

Kul kväll :)

- idag så vaknade jag upp vid min älskling . Vi kollade på film och myste sen senare kom Tage och dom och käkade kul .

Nu på kvällen har jag varit hos Jenny med Nina , Sandra , Emelie och Malin käkat och kollat på film och så . Blev en promenad ner till donken . Sen promenad hem . Men nu ska jag gosa ner mej i sängen är fett trött god natt


Söta Tage :)

-


Lill lördag !! :D

- Idag har jag haft praktik igen då . Går bra nu när man har lärt sej kassan bra . Idag har jag gått runt och sänkt priser på visa varor . Sen så köpte jag julklapp till Tage som är så himla söt blev byxor och body . Sen nu har pappa och jag käkat revben med potatis sallad gött var det . Nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mej och myser med OnePiecen vid brasan . Två dagar kvar på praktiken inte kul det .


tråkig måndag ...

- Idag så började min sista praktik vecka . Har tagit upp varor hela dagen på barn avdelningen . Sen efter jobbet så gick jag en sväng på stan och kollade runt efter julklappar men kom hem med en grej till mig . Köpte film på stan med Johan falk mdom tre första .

Tillbaka igen !!!

- Hej igen har inte orkat skriva på ett tag men nu ska jag börja igen .

Idag så är det farsdag mysigt det . Så blev att ge pappa present i morse han blev glad . Sen så åkte vi till farmor och farfar och fikade på eftermiddagen kul att träffa kusinerna igen . Åkte en sväng till mormor hon behövde hjälp att välja nya glasögon det blev dom jag tyckte va bäst . Sen så har mamma och jag dansat zumba kul var det . Bara varit hemma och slöat och kollat på tv . Imorgon så börjar en ny praktik vecka kul . Men lite synd bara att det är den sista .

Godnatt !!!


RSS 2.0